Noteborn kasten en Noteborn schuifdeuren

Noteborn kasten en Noteborn schuifdeuren kunnen voor u op maat gemaakt worden via Wilmar Maatwerk. Als officiële dealer van Noteborn, bent u gegarandeerd van hoogwaardige kasten en schuifdeuren. Noteborn heeft door de jaren heen een eigen collectie samengesteld. Deze collectie bestaat uit slaapkamermeubels en boekenkastsystemen. De kasten en schuifdeuren maken het mogelijk om spullen en kleding op te bergen op een nette manier. Zo houdt u in de kamer meer ruimte over voor andere essentiële meubels. De kasten en schuifdeuren zijn voor elke woning of ieder kantoorpand een degelijke oplossing.

Noteborn kasten voor uw woning

Voordat de Noteborn kasten of Noteborn schuifdeuren bij u thuis of op kantoor worden geïnstalleerd gaan er vijf stappen aan vooraf, te beginnen bij een kennismakingsgesprek. Gedurende het gesprek worden uw wensen besproken en wordt dit omgezet naar een speciaal voor u gemaakt ontwerp. Daarbij krijgt u door middel van een 3D-visualisatie een degelijk beeld van uw Noteborn kasten of Noteborn schuifdeuren. Daarna wordt de opmeting bij u thuis of op kantoor gedaan. Hier worden de maten nauwkeurig opgemeten en krijgt u uiteindelijk een definitief voorstel. Uw Noteborn kasten worden in volgende stap, de productie, op maat gemaakt door onze professionals. Daaropvolgend kan uw product binnen zes tot acht weken worden geleverd op een met u afgesproken datum. In de laatste stap komen de monteurs bij u op locatie zodat de Noteborn kasten of Noteborn schuifdeuren gemonteerd kunnen worden.

Noteborn kasten van Wilmar Maatwerk

Bij Wilmar Maatwerk kunt u terecht voor kasten en schuifdeuren die speciaal voor u op maat gemaakt worden. Wij bieden u talloze oplossingen die het opbergen een stuk handiger en leuker maken. Neem contact op door te bellen naar 06-52004882 of het contactformulier op onze website in te vullen. Wilmar Maatwerk, het mooiste maatwerk voor uw interieur.