maatwerk meubels
Noteborn-kasten
maatwerk meubels
inloopkast ontwerpen

Maatwerk meubels voor een eigentijds en volmaakt interieur

Noteborn boekenkast

38³ is een boekenkastsysteem, dat bestaat uit vakken van 38 x 38 x 38 cm. U bepaalt de hoogte en breedte van de kast, tot maximaal 6 x 6 vakken. Vervolgens kiest u per vak de kleur en invulling van de achterwand. Zo maakt u de 38³ boekenkast zo speels, kleurrijk,  transparant en eenvoudig als u wilt. Het aantal combinaties is vrijwel eindeloos met de 38³, zowel in opbouw als detaillering. Zo kunt u de kast op elke plek voorzien van deurtjes. Wilt u extra kleur, dan voegt u gelakt glas toe. Zowel de rug als de legvlakken zijn te voorzien van glazen plateaus in alle gewenste kleuren. 

Hokjesdenken was nog nooit zo out of the box met een Noteborn-kast van Wilmar Maatwerk.

Noteborn salontafels

De salontafelcollectie Coffee van Noteborn is een prachtige blikvanger in uw woonkamer en de ideale opberger voor bijvoorbeeld tijdschriften, kranten en afstandsbedieningen. 

Bij Wilmar Maatwerk kunt u kiezen uit 4 verschillende modellen, variërend in diepte, breedte en hoogte. Het topblad kunnen we uitvoeren in 12 mm of 38 mm dikte of met een inliggende glasplaat of spiegel. 

Wilt u de salontafel voornamelijk gebruiken om uw spullen uit het zicht op te bergen of juist om te etaleren? Voor beide opties zijn er verschillende mogelijkheden: tweezijdig of eenzijdig open, één lade of tweezijdig een lade. Aan u de keus. Ook de maatvoering heeft u voor het kiezen, want de salontafels worden op maat gemaakt en uitgevoerd in onze exclusieve decors. 

Minimale breedte 55 cm, maximale breedte 120 cm en verkrijgbaar in de hoogtes 29,1 cm of 38,7cm.

DRESS-UP EN DRESS-IN

Dress-up is onze elegante maatwerkcollectie van kasten en kastwanden. Dress-up en Dress-in zijn tweezijdig vrijstaande eilanden die uitgevoerd kunnen worden naar uw wensen. U kiest voor luxe laden, open vakken of een combinatie van beiden. 

Dress-up en Dress-in maken we in de breedte op maat. De meubels leveren we in 3 standaard hoogtematen. Laden, legplanken en draaideuren kunt u met elkaar combineren. Dress-up is aan de bovenkant open of voorzien van een doorzichtige glasplaat. In het vak onder de glasplaat kunt u een legplank of een lade toepassen. De inhoud van de lade is dan zichtbaar door de glasplaat, wat een luxueus en speels effect geeft.