Inbouwkast op maat

Een inbouwkast op maat maakt het opbergen van kledingstukken of andere spullen een stuk overzichtelijker. Met een inbouwkast op maat worden namelijk al uw accessoires, schoenen en kledingstukken geëtaleerd zodat u gauw de nodige kledingstukken of schoenen vindt én deze ook nog eens netjes zijn opgeborgen. Wilmar Maatwerk kan u volledig van dienst zijn bij het maken en installeren van zo’n inbouwkast. Naast dat een inbouwkast voor kledingstukken gebruikt kan worden, is het ook mogelijk om een opbergruimte op maat te maken waar u boeken of andere spullen in kunt bewaren. Het interieur wordt afgestemd op uw wensen. Wilt u er veel lades in uw inbouwkast? Of heeft u liever een groot gedeelte waar uw kleding in kunt hangen? Wilmar Maatwerk maakt het mogelijk!

Inbouwkast op maat voor uw woning?

In een aantal stappen worden uw wensen, wat betreft de inbouwkast op maat, vertaald in een elegant meubelstuk. De allereerste stap hierbij is een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek worden uw wensen besproken en worden deze vertaald naar een uniek meubelstuk voor uw woning. De tweede stap is de 3D-visualisatie door middel van een tekenprogramma. Op deze manier krijgt u meteen een goed beeld van uw inbouwkast op maat. Na de 3D-visualisatie wordt de opmeting aan huis of uw kantoor gedaan. Zo kunnen alle maten nauwkeurig worden gemeten en worden deze in het tekenprogramma verwerkt tot een bindend voorstel.

Nadat dit voorstel is vastgesteld, wordt uw meubelstuk op maat gemaakt. Dit kan binnen zes tot acht weken door onze monteurs bij u worden afgeleverd op een afgesproken datum. Dan wordt het meubelstuk meteen gemonteerd zodat u snel kunt genieten van uw inbouwkast op maat.

Inbouwkast op maat door Wilmar Maatwerk

U kunt bij Wilmar Maatwerk terecht wanneer u op zoek bent naar een inbouwkast op maat of ander meubilair op maat voor uw woning. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u tijdens een kennismakingsgesprek zodat we u het mooiste maatwerk voor uw interieur kunnen bieden. U kunt contact opnemen door te bellen naar 06 5200 4882 of een e-mail te sturen naar wilmarmaatwerk@gmail.com.